top of page

GEVORKYAN získal prestížne ocenenie Superbrands



GEVORKYAN, a.s., pýcha slovenského priemyslu, bol po tretíkrát ocenený prestížnou medzinárodnou značkovou pečaťou Superbrands. Toto ocenenie je uznaním výnimočnosti, inovácií a vedúceho postavenia spoločnosti GEVORKYAN v priemyselnom sektore.




Viac ako dve dekády oceňuje Superbrands výnimočné značky zo 90 krajín sveta. Ich prístup je založený na dôkladnom a objektívnom hodnotení, ktoré vykonáva nezávislá odborná porota. Cieľom je identifikovať značky, ktoré sa odlišujú svojou kvalitou, inováciami a schopnosťou byť priekopníkmi vo svojom odvetví.


GEVORKYAN, a.s., sa už dlhodobo etabluje ako synonymum pre kvalitu a inovácie. Získanie Superbrands pečate svedčí o tom, že spoločnosť nie len drží krok s globálnymi trendmi, ale aktívne formuje budúcnosť výrobného priemyslu. Toto ocenenie je tiež potvrdením dôvery a uznania, ktoré si GEVORKYAN vybudoval medzi svojimi zákazníkmi a obchodnými partnermi po celom svete.


Zodpovednosť, udržateľnosť a predovšetkým neustály záväzok k excelencii sú kľúčové hodnoty, ktoré GEVORKYAN, a.s. vštepuje do každého aspektu svojho podnikania. Tieto hodnoty sa odrážajú v každom produkovanom diely a poskytovanej službe, čo značke umožnilo vybudovať si silnú pozíciu na trhu a získať uznávanie od takých autoritatívnych organizácií, ako je Superbrands.


Spoločnosť GEVORKYAN, a.s. sa zaväzuje pokračovať v tradícii inovácií a hlavne v budovaní novej kultúry v biznise : ,,Už tretie desaťročie budujeme firmu na základe kombinácii výnimočných ľudí spájaných kultúrou úprimnej spolupráce, spoločných cieľov, kde každý môže robiť to na čo má talent a zároveň má istotu, že vo firme nájde oporu v akejkoľvek ťažkej životnej situácii."


,,Platí nadpis zavesený nad vchodom firmy: ,,Správame sa ako rodina, bojujeme ako armáda. Ak si s nami nebol, možno máš šťastie? Ak si s nami bol, máš na čo spomínať! Ak si s nami, buď hrdý." ( citát, Artur Gevorkyan)




bottom of page