top of page

POMÔŽTE NÁM VYHRAŤ A ZVIDITEĽNIŤ SLOVENSKO!

V 10. ročníku prestížnej súťaže European Business Awards sme jedinou slovenskou firmou vo finále – v elitnej 110-tke TOP európskych biznisov. Je to obrovský úspech pre celé Slovensko! Naša spoločnosť získala jedno z najdôležitejších ocenení Ruban d´Honneur („Stuha cti“), ktoré v súťaži udeľuje odborná porota a zároveň vyhrala hlasovanie verejnosti na Slovensku a hrdí sa tak titulom National Public Champion. Dokopy máme už 3 ocenenia, ako vôbec prvá slovenská firma v histórii súťaže!

Žiadame Vás o podporu, aby sme zvíťazili v celoeurópskom hlasovaní o titul European Public Champion. Chceme zviditeľniť naše Slovensko a ukázať celej Európe, ako sa robí biznis u nás!


1 hlas = 1 e-mailová adresa

AKO HLASOVAŤ?

1. Budeme radi, ak si pozriete naše súťažné video na tomto odkaze: www.businessawardseurope.com. 2. Do pravého dolného rohu pod súťažným videom vložte Vašu e-mailovú adresu. Odošlite svoj hlas kliknutím na VOTE. 3. Na Vami zadanú e-mailovú adresu Vám príde potvrdzovací e-mail z EBA. Ide o najdôležitejšiu časť. V ňom musíte klinúť na odkaz a potvrdiť tak svoj hlas. Pokiaľ bude od Vás systém vyžadovať prihlasovacie meno a heslo, nájdete ho v potvrdzovacom e-maile, hneď pod linkom. Ak e-mail nedorazil, skontrolujte si prosím spam. 4. Ďakujeme za potvrdenie. Váš hlas teraz je platný.

Posledný deň hlasovania je 27. Apríl 2017.

bottom of page