top of page

VÝROBNÁ A AUTOMATIZAČNÁ TECHNIKA, MEDZINÁRODNÁ KONFERENCIA, TUZVO

Drahí priatelia,

sme veľmi hrdí na to, že je o naše technológie stále väčší a väčší záujem. Dokazuje to nielen neustále sa zvyšujúci počet našich spokojných zákazníkov, ale aj celkový záujem zo strany verejnosti.


Túžba po inovatívnych technológiách, ktoré šetria čas a peniaze je pre našu dobu typická. Chceme mať tie najkvalitnejšie výrobky za najlepšiu možnú cenu. A kto by nechcel? My Vám ich vieme ponúknuť! Technológia práškovej metalurgie (PM) a vstrekovanie kovových práškov (MIM) patrí k najefektívnejších spôsobom výroby kovových súčiastok vo veľkých objemoch celosvetovo. Ak sa k tomu pripojí izostatické lisovanie za tepla (HIP), ktoré máme rovnako k dispozícii, vznikne niečo neopakovateľné. Niečo, čo Vám dáva celý balík nekonečných možností vývoja a výroby. Presvedčte sa u nás…

Naše technológie sme predstavili aj na medzinárodnej konferencii s názvom Výrobná a automatizačná technika, ktorú usporiadala Technická univerzita zo Zvolene v dňoch 20.-21. septembra 2017, v tíme #proces engineering – automation/information – marketing. Účastníkom konferencie sme predstavili naše „výrobné tajomstvá“, aj postupujúcu automatizáciu výroby, ktorá prispeje k zefektívneniu procesov a odľahčeniu ľudí od drobných prác.

Pre viac info o našej spoločnosti, technológiách a možnostiach výroby, kontaktujte náš marketing (marketing@gevorkyan.sk).

bottom of page